Horòscop

Gif Animados

dimecres, 13 de febrer del 2013

COMPARTIN LES NOSTRES RECEPTES A GOOGLE DRIVE

Obrim el nostre compte gmail i cliquem a la part superior de la barra d'eines on diu "drive"
S'obrirà una part del nostre gmail on podem crear documents en linea de text, full de càlcul, presentacions, dibuixos, carpetes, etc. A més, si volem guardar on line documents o carpetes (amb documents) també  ho podem fer. Google drive funciona com un pen drive  fins a en linea que permet enmagatzemar fins a 5GB.

Poden guardar el nostre arxiu de text de les receptes si anem a lacolumna de l'esquerra i cliquem a la pestanya que té una fletxa (aquesta serveix per penjar documents).

Clicamos a Archivos y seleccionamos nuestra receta

Una vegada s'ha carregat, podem compartir-lo amb més persones, per això, en la mateixa finestra que ens ensenya la carrega cliquem on diu ús compartit i veurem això


Podem escollir qui tindrá accés, per això, cliquem a "canvia" veurem: Públic tots els usuaris amb l'enllaç o privat i  guardem. Ara el fitxer on el tenim guardat serà documents recients, si volem baixar-lo per continuar escrivint o compartir-lo, editar-lo, canviar-li el nom... cliquem a sobra.
Anem a obrir-lo ara amb Google docs, cliquem a fitxer/obrir amb/ Google docs.
S' obrirà un document de Google docs una mica desconfigurat, hem de arregar-lo . Aquest document tambè  podem compartir-lo amb un enllaç. Per això anirem a "compartir" i seleccionem els usuaris amb l'enllaç. Desprès insertarem a la part de sota els correus de les persones amb qui el  volem compartir. Tambè podem decidir si volem que aquestes persones tinguin algú dret per editar , comentar o solament visualitzar el document.
Tutorial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada