Horòscop

Gif Animados

diumenge, 17 de febrer del 2013

LLIBRE DE RECEPTES DIGITAL

Amb les receptes que hem elaborat anem a crear un llibre digital en http://es.calameo.com/ però abans hem de copiar-les totes a un únic document. Farem una portada pel nostre llibre, per això ens situarem  al principi  del document de text i cliquem  Enter per desar una linea de text per la portada. A continuació insertarem un salt de pàgina, ens situem a l'inicio de la segona pàgina i ens anem a Insertar/ salt manual/ salt de pàgina. Ens situem en la pàgina en blanc anem a Format/ Pàgina/Administrar/en estilo següent escollin Primer Pàgina/ Acceptar. Ja tenim una pàgina. 
Posem la nostra imatge . Podem escollir un color per a el fons en Format/Pàgina/Fons/Color o Imatge.  Si escollim imatge la tindrem guardada prèviament.

Una vegada tenim el llibre arreglat i configurades les seves pàgines el guardem a un document PDF.

Obrim un compte en http://es.calameo.com es gratuït.

Anem a "Crear una publicació". On diu  "Explorar" busquem el  nostre arxiu i lo caregem. Disposem de diverses opcions com posar-lo un títol, un format, també podem personalitzar el fons...
Finalment iniciem la carrega, quan s'hagués carregat escollir "Free". Anem a veure com ens ha quedat, entrem en la nostra compte "Les seves publicacions" i veurem el nostre llibre. Cliquem a  sobre dues vegades. Podem compartir la seva publicació.

Aquí us deixo el meu.
Llibre de receptes 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada