Horòscop

Gif Animados

dilluns, 1 d’abril del 2013

CREEM UNA IMATGE AMB TEXT

Per crear una imatge de text, necessitem qu el fons de la imatge sigui blanc. Poden cercar una imatge que tingui el fons blanc o posar-li el fons blanc a una imatge nostra.

1. Obrim una imatge com a capa, és recomanable que el fons sigui blanc Arxiu/Obrir com a capa. seleccionem l'eina de text sobre la nostra imatge, però més gran que la imatge.

2. Ara anem a cercar i copiar qualsevol text, però ha de ser bastant per després copiar-lo a dins del quadre de text que hem creat amb el GIMP. Perquè s'ompli tot de text hem d'anar prement les tecles Control+Supr. I amb les eines justificar del text podem ajuntar molt més les lletres.
A la barra d'eines de la imatge fem Capa/capa nova amb el "tipus d'emplenament en blanc".
La capa creada es mou per sota de la nostra imatge amb les fletxes que hi ha a la part de sota de la caixa de capes.Cliquem dues vegades a les fletxes fins que la capa blanca estigui a sota de les altres (la de text i la de la nostra imatge). Seleccionem la capa de la capa de text 8en posem a sobre), amb el botó dret del ratolí seleccionem Eliminar capa alfa.

3. Ara anem al menú de la finestra d'imatge i seleccionem Colors/invertir. Ara en posem a sobre de "Capa de la nostra imatge" i fem cilc amb el botó dret del ratolí, seleccionem afegir màscara de capa i la crem en blanc (opacitat total). Seleccionem la "capa de nostre text" i a la barra d'eines dela imatge, Editar/Copiar.
Ens posem a sobre de la "capa de la nostra imatge"amb la màscara i la barra d'eines de la imatge fem Editar/Enganxar. En fer el pas anterior es crearà una "selecció flotant", el que farem és donar clic en l'ancora que hi ha a la part de sota de la caixa de capes al costat de la paperera. Ens posem a sobre de la nostra capa de text i fem clic amb el botó dret del ratolí i escollim eliminar la capa de text.
               I aquest és el resultat final:


Guardem la nostra imatge "Guardem com" (posem un altra nom sinó perderem la imatge original) a XCF, que és el format de GIMP (perquè poguem visualitzar les capes).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada