Horòscop

Gif Animados

diumenge, 24 de març del 2013

EDITEM MÚSICA DE FONS AMB AUDACITY

 
http://chimeckin.oaxacaerestu.com/wp-content/uploads/2012/09/audacity.png
Audacity és un programa lluire d'edicció d'audio digital. És un editor d'audio que permet treballar simultàniament amb varies pistes que es superposen per nivells. Finestra de treball. Les diferents pistes es poden sentir aïlladament, en conjunt o només les seleccionades i espoden procesar independenment.
Té funció d'enregistrament, reproducció, importació i exportació dde diversos formats.Els formats mb els quals treballa són WAV, MP3 I Ogg vorbis. 
L'Audacity, no permet la lectura directa de CD d'audio per la qual cosa els arxius s'han de processar previament i trasformar-los a algú dels formats anteriors.
INSTAL·LACIÓ. Es pot descarregar des de les pàgines:
Haurem d'escollir una música que ens agradi ja que la tasca consisteix en fer servir L'Audacity, per editar una música de fons pel blog d'informàtica.S'ha de modificar la freqüència,la tasa de bits,la durada, fer efectes d'esvaïment i guardar-lo en els formats MP3 i OGG.
En primer lloc he descarregat el programa des de la pàgina oficial: http://audacity.sourceforge.net/
per convertir el format d'àudio a MP3 LAME des de la pàgina http://audacity.sourceforge.net/help/faq_i18n?s=install&i=lame-mp3&lang=es Per escollir la música hi ha dues pàgines gratuïtes:

Us deixo un tutorial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada